Çetin, Büyükşehir Meclisi’nde Net Konuştu

Çetin, Büyükşehir Meclisi’nde Net Konuştu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bir an önce yerel gündeme dönülmesini istedi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’ye “El ele vererek yolları asfaltlayalım, sivrisinekle mücadele edelim, Menderes’teki esnafın sorunlarına çözüm bulalım ve altyapıyı g

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündem dışı söz alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Cumhurbaşkanlığı seçiminin de geride kaldığına işaret ederken “Tatlı bir yarış ve rekabet yaşandı; beğenelim beğenmeyelim ilk turda seçilen sayın Cumhurbaşkanına başarılar dileyelim ve istikrarın devam edeceğine inanalım” diye konuştu. 30 Mart’ın ardından Adana’da yeni bir sayfa açıldığını belirtirken “Vali değişti, Emniyet Müdürü değişti, başkanlar değişti ve yeni bir dönem başladı” diyen Çetin, “Bütün başkanlar el ele verip artık yerel gündeme dönmeliyiz” dedi.

“BOZUK YOLDA BÖBREK TAŞIM DÜŞECEKTİ!”

Çukurova Belediyesi’nin önündeki Türkmenbaşı Bulvarı’ndan geçen bir vatandaşın, “Yol o kadar bozuktu ki arabadaki sarsıntı yüzünden az kalsın böbrek taşımı düşürecektim” diye mesaj attığına dikkat çeken Başkan Soner Çetin, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, kısıtlı imkanlarla asfalt atağına geçen Çukurova Belediyesi’yle el ele verirse Çukurova’da bozuk yol ve cadde bırakmayız” diye konuştu. Sinekle mücadele konusunda da ciddi açmazlar olduğuna işaret eden Çetin, “Görev Büyükşehir’in ama yetki ve bütçe verilirse biz de sivrisinekle mücadele için el ele verebiliriz” dedi.

A.MENDERES’TEKİ ESNAFIMIZ DA PERİŞAN

Yaz başında aşırı yağış düştüğü için Adana genelinde olduğu gibi Çukurova’da da yer yer sel felaketi yaşandığını hatırlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “ASKİ ekipleri elinden geleni yaptı, biz de katkıda bulunduk. Ancak her yağışta yüreğim ağzıma geliyor. İstanbul’da yaşananları gördükçe elim yüreğimde ‘Aman’ diyorum. El ele verirsek bir daha sel felaketi yaşanmaz” diye konuştu. Adnan Menderes esnafının yaşadığı sorunlara değinirken “Perişan durumdalar; çözüm bulmalıyız” diyen Çetin’in son mesajı MarinaPort projesi oldu: Büyükşehir’le el ele verip bu projeye başlamak istiyoruz.